09-04-2024

Community Management: rollen en taken

Vacature testen met betrekking tot community management verschillen erg onderling. Een beroepsprofiel kan hierin houvast bieden.

Lees meer

27-02-2024

Uitdagingen voor een CoP

De community of practice wordt in de praktijk vaak aangevlogen als een project of kennisnetwerk. Op zich niets mis mee tot dat de verwachtingen zijn dat leden zelf verantwoordelijkheid nemen voor kennisdeling en een visie hebben voor de voortgang van de community.

Lees meer

27-02-2024

Communities voor complexe vraagstukken

Community building lijkt steeds vaker een aanpak voor het oplossen van complexe maatschappelijk vraagstukken. Maar waarom is dat zo en wat zijn de uitdagingen hierin?

Lees meer

13-02-2024

Zes essentiële stappen

Veel succesvolle communities lijken zich volledig organisch en toevallig te hebben ontwikkeld. Maar is dat wel zo? Deze stappen geven houvast als jij een succesvolle community wil gaan creëren.

Lees meer

26-01-2024

Van Bind naar Sense of Community

Na zeven mooie jaren waarin we veel interessante organisaties en communities mochten opbouwen en begeleiden, samen met altijd een leuk team, hebben Peter (Staal) en ik toch besloten om, vanaf begin 2024, elk ons eigen weg te gaan.

Lees meer

Het is altijd een plezier om met Kirsten te werken. Community denken zit in haar genen. Ze is bevlogen over het onderwerp en oprecht geïnteresseerd in wat er bij jou speelt. En ze heeft een schat aan praktijkervaring.

Foppe Hemminga De Friesland

I highly recommend working with Kirsten. She is knowledgeable and a good communicator. I enjoyed our interactions and learned a lot.

Emily Toner ISRIC, Wageningen University

Kirsten is een heldere en professionele trainer met veel kennis van zaken. Van harte aanbevolen!

Jannemieke van Dieren Techport

Kirsten is zeer competent, professioneel en plezierig om mee samen te werken!

Nynke Kruiderink Npulse

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Ben je nieuwsgierig hoe je een community kunt laten werken voor jouw organisatie? Wil je weten wat nodig is om jouw community te laten groeien? Of kun je hulp gebruiken om de samenwerking via je community (nog) beter te maken? Laten we kennismaken. Dan kijk ik graag hoe ik jou kan helpen.

Laten we kennismaken

Een community bouwen? Samen staan we sterker. Een community bouwen? Samen staan we sterker. Een community bouwen? Samen staan we {star} sterker.